“Ulaznica nema u prodaji, dvorana se zatvara u 18.30”

S. JANIČIĆ/SK

Za ulaznice za utakmicu finala ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde vlada veliko interesovanje. Zbog bezbednosti i rizika koji sa sobom nosi organizacija ovog događaja,  neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji.

KK Buducnost Voli

KK Budućnost Voli

Budućnost se ovom prilikom zahvaljuje navijačima na želji da budu uz svoj klub i podršci koja nije izostala u ovoj izazovnoj završnici finala ABA lige.

Imajući u vidu zahteve Uprave policije, zbog visokog rizika ove utakmice i pojačanog nadzora, obaveštavamo da će kapije SC Morača biti otvorene od 17 do 18.30 časova i da nakon toga neće biti dozvoljen ulaz u dvoranu.

Molimo sve navijače da ispoštuju pravilo u cilju adekvatne organizacije i bezbednosti svih prisutnih, navodi se u saopštenju Košarkaškog kluba Budućnost.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.