Tomić pred put u Podgoricu: Igraćemo kao da je 0:0

SPORT KLUB

Crvena zvezda će u Podgoricu otputovati bez Džoa Reglanda, dok je i dalje neizvesno hoće li Stratos Perperoglu biti spreman za treći meč finalne serije ABA lige.

Milan Tomić

KK Crvena zvezda mts

Delegacija crveno-belih u utorak uveče će krenuti put Podgorice. Zvezda u goste Budućnosti ide sa željom da već u sredu dođe do naslova šampiona regiona, pošto je na domaćem terenu ostvarila dve vrlo ubedljive pobede.

Zdravstveni bilten u ekipi je takav da Džo Regland još uvek nije spreman da pomogne ekipi na terenu, dok je nastup Stratosa Perperoglua pod znakom pitanja usled povrede koju je zadobio na prethodnom meču.

“Očekujem potpuno drugačiju utakmicu. Razlika kojom smo dobijali prethodne mečeve uopšte nije faktor, niti igra ulogu pred ovaj treći duel. Ekipa Budućnosti će sigurno reagovati nakon dva poraza i igraće pred svojim navijačima u svojoj dvorani. Zato ćemo morati da odigramo još jače, pametnije i da držimo koncentraciju tokom cele utakmice. Ponavljam ono što sam rekao i nedelju, kao da je 0:0 u finalnoj seriji”, rekao je trener crveno-belih Milan Tomić.

Slično razmišlja i Ognjen Dobrić.

“Nema sumnje da nas čeka teška utakmica, ekipa Budućnosti ima veliki kvalitet i u tom smislu nema promena u našem pristupu utakmici. Dobro smo trenirali u ova dva dana, osvežili se za naredni izazov. Tim Budućnosti će svakako drugačije izgledati u svojoj hali, pred svojim navijačima, znaju te koševe, tu igraju. Zato će naš pristup biti isti kao i pred prva dva meča – čvrsto, koncentrisano, držeći se plana koji nam iznese trener, ali smo te utakmice već zaboravili i spremamo se za treći meč”, istakao je Dobrić.

Treća utakmica finalne serije ABA lige igra se u dvorani ‘Morača’ u sredu od 19 časova.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.