Gordić: Treba da nas je sramota…

SPORT KLUB

Plejmejker Budućnosti Nemanja Gordić istakao je posle debakla od Crvene zvezde u drugom finalnom meču ABA lige (107:69) da je meč bio rešen već krajem treće četvrtine.

Nemanja Gordić, Ognjen Dobrić

Crvena zvezda mt:s

On je na parketu proveo 22:26 minuta, upisavši 11 poena.

Nemam mnogo toga da kažem. Treba da nas je sramota ovog poraza. Ako budemo imali imalo ličnog ponosa i karaktera da izađemo u sredu, da nastupimo karakterno i pametno i da se borimo. Zvezda je igrala bolje oba meča, ali oni su odbranili svoj teren. Sada je na nama da odbranimo naš“, istakao je Gordić i dodao:

Mislim da je utakmica bila gotova već krajem treće četvrtine. To što su igrali do samog kraja pokazuje da su jako motivisani da nas dobiju. To nama treba da bude motiv za treću utakmicu. Treba svi pojedinačno, od prvog do zadnjeg, da imamo lični ponos i da u trećoj utakmici to bude mnogo bolje“.

Treći meč finalne serije biće odigran u sredu u Podgorici.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.