Đorđević hoće Teodosića u Virtusu

SPORT KLUB

Virtus iz Bolonje, na čijoj klupi sedi selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, sve će pokušati da u letnjoj pauzi potpiše ugovor sa Milošem Teodosićem.

Miloš Teodosić

Getty Images Sport, Getty ImagesMiloš Teodosić

“Republika” prenosi da je ime kapitena Orlova prvo na listi želja dvostrukog osvajača Evrolige i da bez obzira na to što u ovom trenutku angažovanje 32-godišnjeg plejmejkera izgleda samo kao san, u Bolonji žele sve da urade kako bi eventualno u svoje redove doveli jednog od najtraženijih evropskih slobodnih agenata.

Teodosić je nedavno završio jednoipogodišnju epizodu u Los Anđeles Klipersima i odlučio je do kraja sezone da se odmori i potpuno spreman dočeka pripreme Orlova za Svetsko prvenstvo u Kini.

Srpski igrač je pre odlaska u NBA bio član FMP iz Železnika, Olimpijakosa i CSKA sa kojim je osvojio i evroligaškui titulu 2016..

Cilj Virtusa je da sledeće sezone bude učesnik Evrokupa, kako prenose italijanski mediji, na ovaj ili onaj način, a na čelu sa Đorševićem ‘opeacija’ angažovanja Teodosića možda i ne bude samo san.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.