“Budućnost pod pritiskom, bićemo mnogo bolji u Zagrebu”

S.J./SK

Trener Cedevite Slaven Rimac delovao je mirno i staloženo na pres konferenciji posle meča u kojem je Budućnost slavila sa 87:72.

Slaven Rimac

KK Budućnost Voli Slaven Rimac


Strateg šampiona Hrvatske je prvo čestitao Podgoričanima na zasluženom trijumfu, a zatim je naglasio da on i njegovi igrači ne odustaju od borbe za plasman u finale, naprotiv.

Budućnost je bila izuzetno čvrsta i agresivna. Imala je veliku podršku navijača. Uspela je da uđe u napadački ritam tokom treće i na početku poslednje deonice. Ponosan sam na svoje momke koji su uspeli da se vrate u meč, ali su usledile tri trojke preko ruke i pitanje pobednika je rešeno. Okrećemo se utakmici u Zagrebu gde ćemo verujem odigrati bolje, mnogo bolje nego u meču koji je ostao iza nas. Polufinalna serije je izuzetno teška i zahtevna, posebno za ekipu Budućnosti koja je pod većim pritiskom. U jednom meču koji sledi je sve moguće. Mi ćemo nastojati da pružimo maksimum, a za šta će to biti dovoljno ostaje da se vidi”, naglasio je trener Cedevite Rimac.

Odlučujuća treća utakmica za plasman u veliko finale ABA lige između Cedevite i Budućnosti igra se 7. aprila u Zagrebu.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.