Renfro za SK: Pobeda tima, sjajni navijači, uživao sam

SPORT KLUB

Košarkaši Partizana nadigrali su berlinsku Albu rezultatom 78:66 u drugom kolu Grupe E TOP 16 faze, a plejmejker crno-belih Aleks Renfro oduševljen je navijačima i atmosferom u Pioniru.

Alex Renfroe

Petrol Olimpija/Ales Fevzer

Srećni smo zbog podrške koju smo imali. Naši navijači su bili sjajni. Bili su vrlo uključeni u meč od početka do kraja. Ovo je prvi put da ih vidim, siguran sam da su ostali igrači imali priliku da uživaju u ovakvom navijanju tokom cele sezone. Cenimo to i ja sam zaista uživao. Srećan sam da budem deo toga. Ovo je bila odlična timska pobeda. Sada moramo da se vratimo na posao i da se spremimo za sledeći meč“, istakao je Renfro.

Iskusni plej želi da se skoncentriše na trening i napredak.

Ne volim očekivanja i predikcije, ići ćemo dan za danom. Moramo da se trudimo da se poboljšavamo svakodnevno. Ako se to desi, sve će biti kako treba“.

On je zadovoljan prijemom u ekipu crno-belih.

Odlično se osećam. Igrači su me zaista odlično prihvatili od prvog dana. Cenim to i srećan sam zbog toga. Pokušaćemo da zabeležimo još pobeda“.

Upitan o utiscima o Beogradu, kazao je:

Još nisam imao priliku da vidim grad, biće prilike. Košarka odlično ide, u tome uživam i na nju sam fokusiran“, zaključio je Renfo.

Partizan u narednom, trećem kolu, dočekuje Monako 15. januara od 19 časova.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.