Kuzmić: Ne idem u Budućnost, u ABA bih samo u Zvezdu

IZVOR: SK

Centar Real Madrida Ognjen Kuzmić oštro je za Mondo demantovao glasine podgoričkih medija da će preći u crnogorskog evroligaša Budućnost.

Ognjen Kuzmić

fiba.basketballOgnjen Kuzmić

Podgorički mediji su pisali da je Ognjen Kuzmić želja Jasmina Repeše i da bi mogao da bude zamena za Alena Omića koji je prešao u Armani. Ipak kako saznaje Mondo od tog posla neće biti ništa.   

Ja idem u Budućnost?! Od tog nema ništa. Ni sa kim nisam pričao, niko me nije zvao. Video sam jutros da se pominjem, ali ni sam kim nisam pričao, niti planiram da idem nege. Ako bih se vraćao u ABA ligu, vratio bih se samo u Zvezdu”, izričit je Kuzmić

Srpski centar igra veoma retko u Realu i pored oporavka od povrede kolena, a kaže da i pored toga što mu Pablo Laso daje malo minuta nema nameru da menja dres. 

Ozdravio sam, skroz se oporavio i sada treniram, radim i čekam svoju priliku. Imam ugovor do kraja sezone i imam još pet, šest meseci da razmišljam o budućnosti“, uverava Kuzmić.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.