Lebron o Luki: Rampe? Nisam ga ni video…

J.K.

Lebron Džejms rekao je posle pobede nad Dalasom 114:103 da su njegovi Los Anđeles Lejkersi sve bolji u odbrani.

lebron dončić

Sean M. Haffey, Getty Images

“Rekao sam saigračima da je loš početak apsolutno moja krivica, nisam bio fokusiran koliko je trebalo i izgubio sam četiri lopte. Posle sam se ‘resetovao‘, morao sam da preuzmem odgovornost i to sam učinio, sebi sam uvek najveći kritičar“, rekao je Džejms i dodao:.

“Lonzo nas pokreće u odbrani, kao da se ne umara, igra odbranu po celom terenu i podiže nivo naše odbrane. U poslednje vreme smo pravi u defanzivi, što nam omogućuje više poena iz kontri“.

Luka Dončić je odigrao jedan od najlošijih mečeva u sezoni – 6 poena (2-13 iz igre, 6sk, 5ast), ali je imao i jedan od najatraktivnijih poteza kada je dvaput blokirao Džejmsa.

“Zapravo je došao niotkuda i dvaput me je blokirao. Rekao sam mu: ‘Nisam te ni video‘. Onda je iznudio faul u napadu. Tu sam ga video i želeo sam da natrčim na njega, to sam učinio namerno“, zaključio je Džejms.

Lejkersi imaju skor 13-9, dok su Mevsi na po deset pobeda i poraza.

S. OZMO/SK

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.