Tomić o Cedeviti: Nisu zaboravili da igraju košarku

J.K., IZVOR: SPORT KLUB

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić upozorio je da njegova ekipa ne sme prerano da otpiše Cedevitu.

Milan Tomić

Crvena zvezda mt:s

Milan Tomić

Košarkaši Crvene zvezde u odličnom raspoloženju dočekuju utakmicu šestog kola ABA lige.

Naredni rival izabranicima Milana Tomića biće Cedevita, koja je uoči utakmice sa Zvezdom pojačana Džejkobom Pulenom, a od nedavno je sa klupe predvodi novi trener Slaven Rimac.

“Očekuje nas jedna vrlo jaka i dobra utakmica poritv Cedevite, koja je do sada igrala sa dosta uspona i padova, ali koja ima svoj kvalitet. Gubili su i od Lokomotive i od Budućnosti velikom razlikom, ali su pronalazili način da se vrate u utakmicu, a ovu poslednju i dobiju. Pokazali su reakciju promenom trenera i vidim da ih mnogi otpisuju prerano. Nisu ti ljudi zaboravili da igraju košarku”, kazao je Tomić i dodao:

“Angažovali su Džejkoba Pulena. Sigurno će biti dobar protivnik i zato moramo da odigramo sa puno energije i fokusirano od početka do kraja.”

Meč je na programu u subotu od 21 čas.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.