“Plata? Neka o njoj misle oni što spominju milione”

J.K.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović istakao je veliko zadovoljstvo dolaskom Andree Trinkijerija na mesto trenera crno-belih.

Trinkijeri i Mijailović

KK Partizan NIS

Trinkijeri i Mijailović

Čestitam Trinkijeriju na preuzimanju klupe našeg tima. Čanak je podneo ostavku posle Zadra, sa njim i pomoćnik Milan Minić. Krenuli smo u potragu za rešenjima. Bilo je mnogo interesovanja, ali je moja želja bio Trinkijeri. NIje bilo mnogo rasprave oko uslova. Ciljevi su nam isti. Dokaz da je to tačno je i njegovo prihvatanje ugovora na tri godine. Njegov dolazak je velika stvar za sve navijače Partizana“, kazao je Mijailović na konferenciji za medije.

Prvi čovek kluba iz Humske je tom prilikom dodao i da će svi dati maksimum da rezultati u daljoj sezoni budu bolji od dosadašnjih.

Potrebno nam je vreme za velike stvari. Preko noći ne može ništa. Dosta pozitivnih stvari se dogodilo prošle godine, Partizan sa trenerom kakav je Trinkijeri ima budućnost. Mogu da obećam da ćemo biti sve bolji i bolji. Bilo je mnogo medijskih pritisaka da se poremetimo, ali pobrinućemo se da već od sutra bude bolje“.

Neizbežno pitanje je bila i plata italijanskog stručnjaka. Prethodnih dana se baratalo različitim sumama, a najviše se spominjalo 33 hiljada evra na mesečnom nivou. Mijailović, ipak, nije želeo da otkriva detalje.

Ako znate za platu koliku neki trener u ABA ligi ima, kazaću vam i ja Trinkijerijevu. Ima fiksni deo i bonusi. Neka ostane zagonetka za one koji pričaju o milionima i pitaju se odakle novca. Daleko je to od milion i više hiljada, koliko se spominjalo“, zaključio je predsednik Partizana.

You Tube Sport Klub

Pogledajte i izuzetno interesantan razgovor novog trenera Partizana i našeg novinara Srđana Radojevića.

SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.