Hoće li PAO pasti u Morači? Najbolja kvota je u Meridianu

J.K.

Budućnost je svoju povratničku sezonu u Evroligi počela sa četiri poraza – a nadamo se da je vrijeme za prvu pobjedu “plavih” u ovoj sezoni.

Budućnost specijal – kladi se na asistencije, faulove, skokove

PAO je loše krenuo sezonu, imaju dvije pobjede i dva poraza. Savladali su Gran Kanariju i Makabi a izgubili od Makabija i Žalgirisa. Ako se zna koliko je Morača vruć teren ovo bi mogla biti idealna prilika za prvu pobjedu našeg tima.

A ako zaista vjeruješ u Džikića i njegov tim – podrži ih tiketom! Najbolju kvotu na Budućnost naći ćeš u Meridianu!

Granica poena na Panatinaikos je 81.5, a sigurno je da će se čelična odbrana šampiona ABA lige pokazati dovoljno jakom da izdrži protiv “Zelenih” iz Atine. Reklo bi se da je kvota 1.78 na manje poena za PAO prava sigurica!

Sa druge strane očekuje se da Budućnost postigne 72.5 poena. Dva puta je ove sezone Budućnost stizala do 71 poena i sada je već vrijeme da se ta granica pomjeri. Uz dobre partije dva Klarka, Gordića, Omića i Ivanovića ovo će biti moguće  – a kvota je 1.87!

Najbolje kvote za utakmice Eurolige se nalaze ovdje

Osim što te u Meridianu čekaju najbolje kvote čeka te i najveća ponuda igara na ovaj meč. Kada su hendikepi u pitanju možeš odigrati na sedam različitih načina, kao i kod ukupne granice poena. Tu je i klađenje na rezultat prvog poluvremena, prelazi i Meridianova specijalnost – pobjeda sa 10 poena razlike. Tu je kvota na Budućnost preko 10!

Za kraj – kladi se i na svoje omiljene košarkaše u plavom! Džekson, Omić, Klark, Gordić su u ponudi – a osim + i – poena u Meridianu možeš da se kladiš i na X!

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.