Matović vodi Partizan protiv Turk Telekoma

Košarkaši Partizana u sredu od 18.00 časova gostuju ekipi Turk Telekoma u petom kolu Evrokupa, a ekipu će sa klupe predvoditi Aleksandar Matović, dosadašnji pomoćnik Nenada Čanka, koji je posle poraza od Zadra podneo ostavku.

KK Partizan

KK Partizan/Dragana Stjepanović

Matović je svestan koliko je tešak trenutak u kome se klub trenutno nalazi, ali se ne plaši izazova.

“Situacija u kojoj se nalazimo jeste specifična, ali se trudimo da na to ne obraćamo veliku pažnju, već da se fokusiramo na svoju igru i na analizu igre našeg protivnika. U prošlom kolu, oni su u gostima protiv Trenta došli do važne pobede i sigurno će sutra želeti da je na neki način potvrde, i tako sa bolje pozicije u odnosu na nas završe prvi deo takmičenja po grupama. Sa druge strane, verujem da mi sutra možemo da odigramo u dobrom ritmu i da dođemo do pobede koja bi nam puno značila”, rekao je Matović.

Direktan prenos utakmice Turk Telekom – Ankara možete da gledate u sredu od 18.00 časova na SK1.

SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.