Beron za SK: Moramo 40 minuta da budemo dobri

Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron rekao je da pred utakmicu sa Galatasarajem da njegov tim čeka susret sa izuzetno opasnim protivnikom.

Bili Beron

Crvena zvezda mt:s

Bili Beron

‚Crveno-beli‘ su posle tri trijumfa na startu Evrokupa prošle nedelje doživeli iznenađujući poraz na gostovanju Breši. S druge strane, Galatasaraj trenutno ima polovičan učinak – po dve pobede i poraza.

Oni su veoma mlad i talentovan tim, mislim da su veoma opasan protivnik, nama je sada neophodna pobeda nakon poraza prošle nedelje, koji nam je veoma teško pao, sada želimo bolju igru i trijumf pred svojim navijačima“, rekao je Beron za Sport Klub.

Beron je naglasio da saigrači i on moraju izuzetno ozbiljno da shvate koliku pretnju Galatasaraj može da predstavlja.

Oni su veoma zanimljiv tim, zanimljiva mešavina iskustva i talenta, čini mi se da su fizički veoma jaki, takođe, imaju i nekoliko veoma kvalitetnih turskih igrača, dobri su u odbrani, opasni su u napadu, znaju uvek šta hoće i zato su veoma opasni. Imaju neke momke koji mogu da postignu 25-30 poena na svakom meču i moramo da ih shvatimo maksimalno ozbiljno“, naglasio je Beron.

Na pitanje šta misli da treba promeniti u odnosu na prethodni meč u Breši na kojem se videlo da nema lakih protivnika u Evrokupu?

Mislim da je ono na šta treba najviše da obratimo pažnju to da nemamo padove u igri, jednostavno, u tako kvalitetnom takmičenju ne smemo da imamo padove kao što nam se desilo u Breši, utakmica traje 40 minuta i morate biti dobri svih 40 minuta, samo tako se dolazi do pobede protiv teških protivnika“.

Susret između Crvene zvezde i Galatasaraja na programu je od 19 časova, uz direktan prenos na Sport Klubu 1, na kojem program počinje sat vremena ranije.

SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.