Džikić: Pojedinci u našoj ekipi imaju ogromnu sebičnost

J. KOCEV

Prvak ABA lige Budućnost VOLI poražen je od Cedevite u Zagrebu sa 63:58 nakon očajne igre u 4. periodu (27:10), ali i prethodno sjajno odigranih 30 minuta. Na konferenciji za medije trener gostiju imao je mnogo zamjerki:

“Očigledno smo igrali dva različita poluvremena. Čestitke Cedeviti. Imali smo 18 izgubljenih lopti. Oni su službeno iz toga dali 22 poena, ali mislim da je i bilo i više.

Pojedinci u našoj ekipii imaju takvu sebičnost da je to frapantno. Za Cedevitu su igrali isti igrači u prvom poluvremenu i u drugom poluvremenu. Način njihove igre bio je isti. Mislim da sam ja radio sve što sam mogao od timeouta do izmjena i nijedan naš igrač nije u završnicu ušao s velikom minutažom.”

IZVOR: ABA LIGA/CEDEVITA

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.