SK: Kako izgleda Bobijev dan utakmice (VIDEO)

J. KOCEV

Centar Los Anđeles Klipersa Boban Marjanović kaže za Sport klub da je u hali uvek dva i po sata pre početka utakmice.

Boban Marjanović

Sean M. Haffey/Getty Images

Boban Marjanović

Iz SAD: Ivan Minić

“Razlikuju mi se dani kada je dan utakmice i kada je samo trening. Kada je meč, ustajem rano ujutru da uradim tretmane ako me nešto boli i da se istegnem. Polse ulazim u teretanu gde radim vežbe korekcije, radim na mišićima koje treba da ojačam, kao i neka istezanja koja mi znače pred utakmicu. Pošto je utakmica, ne radi se mnogo u teretani, već da svaki mišić proradi i da budem spreman za meč“, kaže Marjanović i dodaje:

“Posle je timski šuterski trening, zatim ja ostajem još malo i šutiram. Slede ručak i spavanje u zavisnosti od toga kako se osećam, a u hali sam uvek dva i po sata pre utakmice. One korekcije koje sam spominjao radim i pre meča kako bih ostao spreman i zagrejan. Nije lako sedeti sat vremena i odmah ući u igru“.

Kompletne intervjue sa Marjanovićem i Teodosićem pročitajte u video snimku:

IZVOR: S. OZMO/SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.