Uzmi DESET PUTA VIŠE ako Budućnost skine krunu Kralju

J. KOCEV

Budućnost je otputovala na jedno od najtežih gostovanja u Evroligi – u Madrid, gdje će igrati sa Realom. Jasno je da su Madriđani veliki favoriti, ali to može da bude i dobra stvar.

Za sada je “Kraljevski klub” pobijedio Baskoniju i Darušafaku dvocifrenom razlikom, dok su protiv Milana uspjeli da preokrenu. Vidjelo se u prvim kolima da im Luka Dončić za sada ne nedostaje, ali opuštanje bi moglo skupo da košta domaćina.

Budućnost je na sva tri dosadašnja evroligaška meča bila nadomak pobjede, a ako u Madridu upišu prvi trijumf u Evropi ove sezone – možeš DESET PUTA da uvećaš svoj ulog!

FOTO: BUDUĆNOST VOLI/ABA LIGA

Oni najveći optimisti bi mogli da se nadaju i ozbiljnoj senzaciji u vidu pobjede “plavih” sa dvocifrenom razlikom, a ona će doći po kvoti 29 , samo u Meridianu.

No prave sigurice po sjajnim kvotama te čekaju kada su u pitanju hendikepi. Mnogi očekuju ubjedljiv poraz Budućnosti, ali Aleksandar Džikić je specijalista za velike utakmice.

Procjena je da će Real Madrid postići 92.5 poen, ali teško je u to povjerovati. Ako je nešto jaka strana crnogorskog i ABA šampiona – to je odbrana. Ukoliko naši momci uspiju da svedu Madriđane na ispod devedeset poena kvota je 1.81.

A granica koševa za Budućnost je 73.5 , što bi takođe vrlo lako moglo da dođe u plusu, tako da ako vjeruješ u Budućnost – u Meridianu te čeka najviše opklada na naše momke!

IZVOR: MERIDIAN

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.