Lebron: Ingram je sjajan, vidim nešto posebno u njemu

autor: J. KOCEV

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms nahvalio je mladog saigrača Brendona Ingrama posle pobede nad Sakramento Kingsima u predsezoni (128:123).

LeBron James

Harry How GettyImages

LeBron James

Ingram (21) blistao je u duelu sa Kingsima sa 32 poena, devet skokova i tri asistencije i još jednom pokazao o kakvom je talentu reč.

Bio je sjajan. Njegova brzina, sposobnost da poentira, sve je odlično. On je veliki talenat i srećan sam što igra u našem timu. Znam šta vidim u njemu, to je nešto posebno. Ovo mu je prilika da napravi ogroman napredak u trećoj sezoni. Drago mi je da mogu da mu pomognem u tome. Radi vredno i veruje u svoje sposobnosti“, izjavio je Džejmskoji je meč sa Sakramentom završio sa 18 poena i četiri asistencije za 16 minuta na parketu.

Takve reči jednog od najboljih košarkaša u istoriji prijaju i Ingramu.

To vas tera da želite još više, još bolje da radite. Kad Lebron uputi takve komplimente morate da budete zadovoljni. Znam da će on biti uz mene uvek. Ne planiram da stanem ovde. Imam velika očekivanja, veća od svih drugih. Samopouzdanje mi raste iz dana u dna“, poručio je krilni košarkaš.

Priliku za novo dokazivanje nekadašnji student Djuka imaće u noći između šestog i sedmog oktobra od 4 časova, kad Lejkersi igraju sa Los Anđeles Klipersima.

IZVOR: SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.