Pavićević: Imamo problema, ali se borimo

autor: J. KOCEV

Košarkaši Mornara doživeli su poraz na startu Evrokupa od zaista izuzetno kvalitetnog Uniksa, koji je predvođen maestralnim Morisom Ndurom dominirao od prvog do poslednjeg minuta.

Mihailo Pavićević

ABA, Budućnost Voli

„Nije bilo realno da se nadamo iznenađenju i pobedi protiv Uniksa. Napredak u igri u odnosu na meč sa Olimpijom se vidi. U Ljubljani nismo imali energiju, delovali smo jako loše i u odbrani i u napadu. Protiv Uniksa je postojala energija i velika želja, ali je rival jednostavno bio bolji“, rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević i nastavio:

„Problemi postoje da bi se rešavali i da bi se borili sa njima. Mi imamo problema, ali se borimo i borićemo se. U duelu sa Olimpijom i Uniksom, najviše problema je bilo na poziciji organizatora igre i na poziciji centra. Nastojaćemo da to neutrališemo i da u narednom kolu ABA lige, protiv Krke u Novom Mestu, stignemo do prve pobede u sezoni“.

Duel između Krke i Mornara igra se u nedelju.

IZVOR: S. JANIČIĆ/SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.