Pavićević za SK: Uniks je apsolutni favorit

autor: J. KOCEV

Košarkaši Mornara u veoma teškom trenutku čekaju start Evrokupa. U goste Baranima dolazi moćni Uniks koji je apsolutni favorit.

Mihailo Pavićević

ABA, Budućnost Voli

Mornar je neuigran i nije na nivou koji je neophodan za takmičenje kakvo je Evrokup, niti za tim kakav je Uniks.

Upravo tako. Uniks je apsolutni favorit a mi smo još uvek jako daleko od onoga kako želimo da izgledamo. Igramo protiv tima koji je bolji od mnogih učesnika Evrolige i koji će se ove sezone sigurno boriti za trofej u drugom po rangu takmičenju u Evropi“, rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Mi ćemo nastojati da napravimo korak napred u odnosu na prikazano u Ljubljani gde smo poraženi od Olimpije. Svaki trening i utakmica su prilike da napredujemo i stignemo do nivoa kojem težimo“.

Uniks je bio jako blizu plasmana u Evroligu. Na finalnom turniru VTB lige je zaustavljen od Himkija.

Verujem da će ljubitelji košarke u velikom broju doći u dvoranu “Topolica” jer će imati priliku da na delu vide moćnu ekipu iz Rusije i jednu od najboljih u Evropi. Nismo se predali unapred, borićemo se, nastojaćemo da pariramu Uniksu, koji je u ovom trenutku daleko bolji od nas. Ponavljam još jednom Uniks je apsolutni favorit u meču koji sledi“, naglasio je Mihailo Pavićević.

Utakmica u Baru igra se u sredu sa početkom u 19 časova.

IZVOR: S. JANIČIĆ/SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.