Džejms: Moramo da budemo bolji u svemu

autor: J. KOCEV

Lebron Džejms kaže posle debija za Lejkerse da je duelom sa Denverom (poraz 124:107) počelo novo poglavlje u njegovoj karijeri.

LeBron James

Harry How/Getty Images

“Uvek je drugačije kada promeniš dres. Bilo je tako svaki put kada sam dolazio negde novo, treba vremena da se čovek navikne“, rekao je Lebron.

On je na terenu proveo 15 minuta i za to vreme je upisao 9 poena i po 3 skoka i asistencije. 

“Radili smo na kreiranju navika nedelju dana i bilo je dobro zaigrati utakmicu sa nekim protivnikom, a ne da igramo između sebe. Bilo je perioda kada smo se mučili, kada lopta nije išla kako bismo želeli, bilo je i nekoliko slomova u odbrani, ali barem imamo na čemu da radimo“,kaže Džejms i dodaje:

“Dozvolili smo neke ofanzivne skokove u prvom poluvremenu, kada to regulišemo, moći ćemo još više da igramo u tranziciji. Bilo je problema, ali imali smo dobar raspored na terenu i igrali smo u brzom ritmu. Moramo da radimo na svemu, moramo da budemo bolji u svemu“.

Delovalo je na startu da je posebnu hemiju Lebron pronašao sa Brendonom Ingramom.

“Pronađem ritam sa bilo kime ko je energičan u napadu i ko se kreće bez lopte, a to je on – moja prva asistencija bila je za njega. Bilo je lepo vratiti se na teren, bio je ovo početak novog putovanja, čuti huk navijača, cenim to. Igrao sam malo više od očekivanog, ali osećam se jako dobro“, zaključio je Džejms.

IZVOR: S. OZMO/SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.