Budućnost i SK spremni za Evroligu

autor: J. KOCEV

Samo desetak časova posle pobede nad Krkom u prvom kolu ABA lige, u kojoj Budućnost brani titulu osvojenu prošle sezone, u renoviranoj dvorani „Morača“ je održan Media Day.

sport klub

Košarkaši Budućnosti su obavili zvanično fotografisanje za sajt Evrolige, a bila je to ujedno i prilika da se ekipa Sport Kluba, koji ima ekskluzivno pravo prenosa utakmica elitnog košarkaškog takmičenja, malo druži sa igračima i stručnim štabom Budućnosti.

Naravno, napravili smo nekoliko intervjua i zanimljivih klipova tokom druženja, pa ćete u narednim danima na kanalima Sport Kluba i na sajtu, moći da pročitati i vidite razgovore sa Aleksandrom Džikićem prvim trenerom tima, Kotijem Klarkom, Nikolov Ivanovićem, Petrom Popovićem i Filipom Barovićem.

Budućnost prvi meč u Evroligi igra 12. oktobra protiv Armani Milana u Podgorici. Pre toga sledi generalna proba i jako bitna utakmica protiv Crvene zvezde u drugom kolu ABA lige, takođe u Podgorici.

IZVOR: S. JANIČIĆ/SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.