Budućnost i Telekom produžili saradnju

autor: J. KOCEV, IZVOR: KK BUDUĆNOST

Crnogorski Telekom i KK Budućnost VOLI nastaviće dugogodišnju uspješnu saradnju, potvrđeno je danas prilikom potpisivanja Ugovora o sponzorstvu za košarkašku sezonu 18/19. Ugovor o nastavku saradnje potpisali su danas Predrag Perković, direktor Sektora za poslovne korisnike u Crnogorskom Telekomu i predsjednik KK Budućnost VOLI, Dragan Bokan.

Perković je istakao veliko zadovoljstvo zbog nastavka saradnje i poželio još jednu uspješnu sezonu svim članovima tima:

“Imam posebno zadovoljstvo da danas potvrdim nastavak saradnje sa šampionskim timom i da im poželim još jednu uspješnu sezonu. Vrlo smo ponosni na istorijski uspjeh koji je Klub ostvario u prethodnom periodu i kao dugogodišnji partner i sponzor nastavićemo da budemo njihova puna podrška. Telekom će zajedno sa svojim korisnicima biti uz “plave” i u narednom periodu i očekujemo da će u predstojećoj Euro i ABA Ligi KK Budućnost VOLI ponovo ostvariti značajan uspjeh.”

”U sportu, kao i u biznisu, poseban značaj imaju dugogodišnja partnerstva. Telekom, prijatelj Budućnost Volija,  godinama nas podržava i za nas je od velikog značaja  da ih što bolje prezentujemo u evropskoj sportskoj javnosti.

Opredjeljenje da daju podršku klubu u kojem stasavaju mlade košarkaške generacije i koji je ponos naše zemlje, pokazuje opredjenje ove kompanije kada je u pitanju odgovornost prema društvenoj zajednici u kojoj posluju.

Izuzetno smo zadovoljni što ponovo  zajedno krećemo u susret novoj sezoni i novim, zajedničkim uspjesima,” izjavio je Predsjednik Budućnost Voli, Dragan Bokan.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.