Tomić: Svima dajem šansu, igraće najbolji

autor: J.K.

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je posle pobede nad Nižnjim Novgorodom 88:77 u pripremnom meču da je zadovoljan prikazanom igrom svog tima.

Milan Tomić

KK Crvena zvezda

Milan Tomić

“Utakmica koja nema mnogo značaja. Mislim da je to naša najbolja utakmica u pripremnom periodu, iako je bilo nekih koje su dobijene sa po 30 razlike. Tu ne mogu da se prave velike analize. Protiv Antverpena smo gubili i za deset minuta uspeli da preokrenemo. To se uči, a ova ekipa ima još mnogo da uči. To je sve škola za ove igrače, naročito za mlađe igrače, koji još nemaju pravu sliku“, rekao je Tomić.

Crveno-bele na startu nove sezone očekuje nastup u Superkupu ABA lige, koji počinje 20. septembra, a Zvezda će se dan kasnije sastati sa ljubljanskom Olimpijom. 

Ja na svim utakmicama svim igračima dajem šansu i to ste videli. Svi igraju i svi treba da se pokažu, pa ko bude najbolji on će igrati. I na Superkupu će biti uigravanja, ali hajde i da dobijemo“, rekao je trener Zvezde i dodao: 

“Ovo je nova ekipa, tu je novih devet igrača. Tu treba da se radi. Oni svakog dana moraju da napreduju, ja ne očekujem da Simanić preko noći postane NBA igrač. Ja hoću sa njim da radim svakog dana, korak po korak“.

IZVOR: SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.