Evroliga i SK oduševljeni “novom” Moračom

autor: J. KOCEV

Predstavnci Evrolige boravili su danas u Podgorici sa ciljem da izvrše sve potrebne kontrole tehničkih prilagođavanja Sportskog centra “Morača” postavljenim standardima.

KK Budućnost Voli

KK Budućnost Voli

KK Budućnost Voli

Vođa tima Ros Klark delegiran od strane “IMG Prodakšns” i Zoran Zoričić, direktor produkcije Sport kluba, prilikom sastanka sa Draganom Bokanom, predsednikom KK Budućnost Voli, nisu krili zadovoljstvo postignutim.”Došli smo sa visokim očekivanjima, ali moram priznati da smo potpuno impresionirani. Zadivljeni smo šta ste i koliko uradili u ovako kratkom roku i od srca vam čestitam na tome. Sportski centar izgleda odlično, vaši navijači će biti oduševljeni. Svi potrebni tehnički standardi ispunjeni su do najsitnijih detalja. Pored toga, učinjeno je i više od toga, svi uslovi su na viskom nivou”, izjavio je predstavnik “Arena inspekšn” Ros Klark.Zoran Zoričić je u ime produkcije Sport klub zadužen za kontrolu svih potrebnih uslova za kvalitetan TV prenos.

Pre svega ću reći da ovako nešto na području koje pokrivamo do sada nismo imali. Sva naša očekivanja su prevaziđena, izuzetno sam zadovoljan kao neko ko je odgovorno lice za prenose koje će gledati milioni ljudi, da smo u prilici da zahvljaujući KK Budućnost Voli imamo mogućnost da realizujemo svoj rad na najvišem nivou. Čestitam gospodinu Bokanu i njegovom timu na odlično obavljenom poslu”, kazao je Zoričić.

KK Budućnost Voli

IZVOR: S. JANIČIĆ/SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.