Novi intervjui uz Vaše predloge

autor: J. KOCEV

Nakon neke malo duže pauze koju smo napravili u pripremi za narednu sezonu, polako ali sugurno ćemo u hodu sa aktuelnostima timova u regionu početi da kroz nekoliko zanimljivih intervjua napravimo uvod za sezonu u ABA ligama, kao i nadamo se vremenom i nešto više oko sezone Budućnosti, kao i ostalih timova iz regiona u Evroligi i Eurokupu.

Ukoliko postoji zainteresovanost čitalaca, a vidjeli smo da do sada to nije zanemarljivo, možete nam se putem e maila, ili porukom na stranici, ili pak u komentarima preko fejsbuka i instagrama obratiti vezano za intervjue, predloge oko sadržaja, dizajna i svega ostalog što bi znatno pomoglo napretku i radu našeg skromnog portala.

Uskoro ćemo Vas obavjestiti oko eventualne saradnje sa nekim medijima, sponzorima i svemu ostalom.

Zahvaljujemo se na dosadašnjoj pažnji i nadamo se zajedničkim snagama da ćemo postići u narednom periodu jpš bolje rezultate!

 

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.