Ništa od pomirenja, Tristan Tompson udario Grina?

autor: J. KOCEV

Tristan Tompson i Drejmond Grin su imali sukobe tokom finalne serije između Golden Stejta i Klivlenda, a prvi njihov susret na jednoj žurci u Los Anđelesu nije prošao najsrećnije.

Draymond Green, Tristan Thompson

Lachlan Cunningham/Getty Images

Na okupljanju koje je napravio Lebron Džejms, Drejmond Grin je pričao Tompsonu da se izvini zbog onoga što je govorio na pobedničkoj paradi posle utakmice četiri kao i zbog toga što nije hteo da se rukuje posle četvrte utakmice. Tristan je izvinjenje odbio da bi zatim udario košarkaša Golden Stejta.

Inače dvojica igrača u imali verbalni, a zatim umalo i fizički sukob tokom prve utakmice u seriji kada je Tristan Tompson bio isključen. 

Što se tiče tuče u klubu, ne postoji ni video ni foto materijal koji bi dokazao da je bilo sukoba. Neki izvori kažu da nije bilo ozbiljne tuče i da su ostali uglavnom smirili situaciju. 

IZVOR: SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.