Ajzea: Nemam šta da se dokazujem, uvek će sumnjati…

autor: J. KOCEV

Novi plejmejker Denver Nagetsa Ajzea Tomas istakao je da mu je cilj da tim iz Kolorada uvede u plej-of.

Ajzea Tomas

Getty Images/Ron Jenkins

Nagetsima godinama unazad izmiče plasman u doigravanje. U protekle dve sezonu su završili kao deveti na Zapadu uz pobedu manje od osmoplasirane ekipe.

Cilj je da budemo plej-of tim. Ovde sam da pomognem da se to ostvari. Poznajem trenera Majka Melouna, on zna šta može da očekuje od mene, daće mi šansu i ja ću pokušati da iskoristim to“, kazao je 29-godišnji plej.

Tomas iza sebe ima lošu sezonu u Klivlend Kavalirsima i Los Anđeles Lejkersima. Zbog problema sa kukom odigrao je svega 32 utakmice.

Potrebno je samo da budem zdrav. Svi znaju šta mogu da pružim. Nemam šta da se dokazujem, čak i kad sam ubacivao po 30 poena ljudi su sumnjali, tako da nije važno. Uvek će biti sumnji“, dodao je iskusni plejmejker.

Ajzea je potpisao jednogodišnji ugovor sa Nagetsima i u narednoj sezoni će sarađivati sa srpskim centrom Nikolom Jokićem.

IZVOR: SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.