Sjutra je prvi U18 turnir u Baru, očekuje nas spektakl

autor: J. KOCEV

Sjutra, tačnije 13. jula startuje prvi ovogodišnji 3X3 FIBA MONTENEGRO turnir u Baru, ovog puta sa najboljim nagradnim fondom i najboljim timovima, odnosno igračima.

Drugu godinu zaredom sa veoma sjajnom organizacijom takmičenja u Basketu 3X3 održaće se na Kraljevskoj plaži u Baru, a program će započeti sa turnirom u uzrasnoj kategoriji do 18 godina, potom će 14. i 15. jula startovati seniorsko nadmetanje, na kojem će učestvovati i Dušan Bulut sa svojim timom (NOVI SAD, višestruki prvaci Svijeta i Evrope.

Što se tiče programa prvog dana, u potpunosti je posvećen uzrastu do 18 godina. Ukupno 12 timova će se naći u četiri grupe po propozicijama takmičenja, te dvije najbolje plasirane ekipe iz prve faze ostvaruju učešće u četvtfinalu. Još uvijek je ostalo nekoliko praznih mjesta, pa ukoliko ste zainteresovani prijavite se i informišite putem Fejsbuk stranice 3X3 Montenegro:

https://www.facebook.com/3x3montenegro/

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.