“Rekao sam da ostajem u LA, ne znam šta će biti”

autor: J. KOCEV

Plejmejker Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić izjavio je za Sport Network da će klub o njegovom statusu odlučivati sredinom jula.

Miloš Teodosić

Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić i sledeće sezone trebalo bi da igra za Los Anđeles Kliperse, pošto je nedavno iskoristio klauzulu u ugovoru po kojoj će u sezoni 2018/19 primiti 6,3 miliona dolara na ime plate ako bude u rosteru tima. 

Tim iz LA je u međuvremenu trejdovao Ostina Riversa u Vašington, pa je očekivanje da Teo ostane u istoj sredini. Sada je sve na Klipersima, koji do polovine jula mogu da raskinu saradnju sa srpskim plejmejkerom. 

“Najiskrenije, još ne znam. Iskoristio sam svoju opciju, rekao da ostajem. Klub do 14. ili 17. jula ima opciju da se izjasni. Najkasnije do tada neću znati šta su dalji planovi. Pratim šta se dešava, video sam da je Ostin trejdovan, ali nemam informacije šta će se dešavati u Klipersima. Još je rano, dugo je leto. Imao sam solidnu, korektnu sezonu iza sebe, na to je uticala i povreda, u nekim razmišljanjima ne bih imao problem da se vratim u Evropu. Prerano je da govorim, u Americi tek 1. jula može da se priča i pregovara sa igračima”, rekao je Teodosić na kampu “Teo 4” na Srebrnom jezeru. 

IZVOR: SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.