Lejkersi ukorili Lonza i Kuzmu zbog društvenih mreža

autor: J. KOCEV

Lonzo Bol i Kajl Kuzma su imali epizode u kojima su jedan drugog ismevali na društvenim mrežama, a sve je išlo dotle da su pravili video klipove i snimali rep pesme.

Lonzo Ball, Kyle Kuzma

Ethan Miller/Getty Images

Uprava Los Anđeles Lejkersa je navodno imala ozbiljan razgovor sa svojim mladim košarkašima Lonzom Bolom i Kajlom Kuzmom o njihovim aktinvostima na internetu koje se tiču međusobnog “drugarskog” prepucavanja. Njih dvojica su jedan drugog često ismevali, a sve se završilo rep pesmom Lonza Bola koju je on nazvao “Kylie Kuzma”.

U toj pesmi Lonzo Bol pominje činjenicu da Kajl Kuzma nema nikakav odnos sa svojim biološkim ocem. 

Ova pesma je došla kao odnogovor na Kuzmin video u kom je Lonza Bola nazvao “Najvećim hejterom godine”

Lejkersi navodno ne žele da im se ponovo desi sukob koji su imali Nik Jang i Danđelo Rasel. To se pretvorilo u fijasko na društvenim mrežama, a nekadašnji šampion NBA lige sa sličnim stvarima koje prave Kuzma i Bol odaju sliku neozbiljne franšize koja sigurno ne bi privukla Lebrona Džejmsa.

Mnogi kažu i da je ovo smirivanje situacije nastalo upravo usled pokušaja da se Lebron dovede u Los Anđeles.

IZVOR: SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.