Durent: Lebron u Golden Stejtu? Sumnjam…

autor: J. KOCEV

Najbolji igrač finalne serije NBA lige Kevin Durent ne veruje da će Lebron Džejms tokom leta postati košarkaš Golden Stejta.

Kevin Durent, Lebron James

Jamie Sabau/Getty Images

‘Kralj’ nije uspeo da sa Klivlendom skine Voriorse sa trona, pa je ponovo poražen u finalu.

Od leta će Lebron biti slobodan agent, pa mediji ne prestaju sa nagađanjima gde bi mogao da nastavi karijeru. Kao jedna od opcija pominjao se upravo Golden Stejt.

“Mislim da se to neće dogoditi, ali ne bih previše da se bavim tom temom”, kazao je Durent.

Iskusni ‘ratnik’ je dres Golden Stejta obukao 2016, kada je prešo iz Oklahome, te na osnovu iskustva tvrdi da se ‘mnogi igrači plaše da zaigraju za šampionski tim’

“Previše je reakcija oko svega što se radi, a one su često i negativne. Ne znam da li su svi spremni za to. Moja poruka svakom slobodnom agentu je da mogu da se suoče sa ‘pljuvanjem’, ali mogu osvojiti i trofej.”

Kao drugi timovi zainteresovani za Džejmsa spominjali su se Los Anđeles Lejkersi, San Antonio Sparsi, Filadelfija Seventisiksersi, Majami Hit, Hjuston Rokitsi, ali i ostanak u severostočnom Ohaju u timu Kavalirsa.

IZVOR: SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.