Kajri: Opet sa Lebronom? Sve sam video, sve iskusio…

autor: J. KOCEV

Zvezda Boston Seltiksa Kajri Irving kaže da nema nikakvog smisla da ovog leta produžuje ugovor sa timom, kao i da je sav njegov fokus na tome da bude potpuno spreman za start nove sezone.

Kyrie Irving

Maddie Meyer, Getty Images

Irving ovog leta može da potpiše četvorogodišnji ugovor vredan 107 miliona dolara, ali to je 80 miliona manje od maksimuma koji može da bude plaćen na leto 2019. godine.

“Sa aspekta ugovora i sa aspekta finansija, to da produžim sada nema nikakvog smisla. Mislim da svi osećate da sledeće sezone želim da budem još bolji, da se ponovo integrišem u tim i da se fokusiram na osvajanje titule. O tome jedino brine”, rekao je Irving, koji je zbog povrede kolena propustio ceo plej-of u kojem je Boston u finalu Istoka izgubio od Klivlenda u sedam utakmica.

“Nadam se da ćemo možda moći da se ograničimo na jedno pitanje dnevno o mojoj budućnosti”,našalio se Irving, “Ali ne mogu to da kontrolišem”.

Seltiksi su bili sjajni u plej-ofu, izbacili su Bakse i Sikserse, a zablistali su Rozir, Braun i Tejtum.

“Ne mogu da budem više ponosan na sve njih – ljudi, došli su do sedme utakmice finala konferencije. Drago mi je što su sada svi na najvećoj pozornici videli koliko su oni posebni. Brojevi nekima od njih ranije možda nisu delovali impresivno posmatraču sa strane, ali uvek su bili spremni i potpuno su iskoristili to što su dobili kontrolu nad timom. Oni će biti zvezde ove lige. Rozir je dokazao da je starter u ovoj ligi, biće to neverovatna dinamika sledeće sezone za nas”.

Na konstataciju da postoji mogućnost da ponovo zaigra sa Lebronom Džejmsom, od kojeg je “pobegao” iz Klivlenda, Irving kaže:

“U ovom poslu, iskusio sam sve i video mnogo, videćemo šta će menadžment da odluči”.

IZVOR: S. OZMO/SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.