Lazić: Postao sam najtrofejniji igrač Zvezde? Stvarno?

autor: J. KOCEV

Kapiten novog-starog šampiona Crvene zvezde Branko Lazić osvajanjem četvrte titule u nizu postao je najtrofejniji igrač u istoriji košarkaškog kluba.

Branko Lazić, KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda

– Postao sam najtrofejniji igrač u istoriji Zvezde? Stvarno? Nisam znao. Zatečen sam. Osećaj je sjajan – bio je vidno iznenađen Branko Lazić.

Osvrnuo se i na čitavu sezonu u kojoj je Zvezda izgubila još dva finala.

– Želim prvo da čestitam ekipi FMP-a na sjajnoj sezoni i odličnoj finalnoj seriji. Iskreno mi je drago zbog tih momaka i stručnog štaba. Želeo bih da čestitam i svojoj ekipi, svim ljudima u stručnom štabu, menadžmentu, direktoru, predsedniku… Na još jednoj tituli. Možda nismo ispunili glavne ciljeve koji su bili ispred nas, ali uspeli smo sezonu da završimo sa trofejom. Mislim da nije važno da komentarišem utakmicu. Iskoristio bih priliku da vas sve pozovem na Kališ i da proslavimo zajedno titulu.

IZVOR: SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.