Voriorsi možda žrtvuju Kleja ili Drejmonda zbog “obrve”

autor: J. KOCEV

Mediji u Americi pišu da bi Golden Stejt Voriorsi želeli da dovedu Entonija Dejvisa iz Nju Orleansa, ali da bi u tom slučaju morali da se odreknu nekih igrača iz aktuelnog sastava koji su bili temelj ekipe prethodnih godina.

Anthony Davis, Draymond Green, Klay Thompson

Sean Gardner/Getty Images

Vlasnici Golden Stejta su dovođenjem Kevina Durenta već pokazali da žele da u svom timu imaju najbolje igrače koji postoje u ligi, a u medijima se šuška da bi sledeća meta mogao da bude centar Nju Orleansa Entoni Dejvis. On bi bio najveći ulov kog bi Voriorsi mogli da privole u narednom periodu, ali njegov dolazak podrazumeva i odricanje nekih aktuelnih igrača. 

Tim iz Kalifornije bi morao da osane bez nekog od pojedinaca koji čine temelj ekipe, pa se govori da bi Dejvis mogao u Oukland tek ako aktuelni šampion ponudi u trejdu Drejmonda Grina ili Kleja Tompsona.  

Golden Stejt je još ranije pokazivao intresovanje za “obrvu” i smatraju ga za pojačanje na koje računaju “jednom u budućnosti”. Pitanje je međutim da li bi se Voriorsi trenutno odrekli svog jezgra sa kojim su osvojili tri titule u poslednje četiri godine. 

IZVOR: SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.