Bokan: Stvaramo konkurentan tim za Evroligu

autor: J. KOCEV

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan odmah posle poraza u finalnoj seriji crnogorskog plej-ofa čestitao je Baranima na trijumfu i osvajanju istorijske titule.

Budućnost, Aleksandar Džikić

Izvor: KK Budućnost Voli

Čestitam Mornaru na tituli. Momci iz Bara su imali više svežine i energije posle sezone koja će zlatnim slovima ostati upisana kako u istoriji Barana, tako i u istoriji Budućnosti. Ljubitelji košarke u Crnoj Gori imaju razloga da budu ponosni i srećni jer će naredne sezone moći da gledaju uživo Evroligu u Podgorici i Evrokup u Baru,” rekao je Bokan i nastavio:

Naravno da ne mogu da budem srećan što smo izgubili titulu, ali objektivno možda je ovako i najpravednije. Budućnost je prvi put u istoriji osvojila ABA ligu, a Mornar prvi put u istoriji titulu u Crnoj Gori. Čestitam još jednom, a mi nastavljamo sa stvaranjem tima koji će biti konkurentan za elitno takmičenje. Posle sjajne sezone koja je ostala iza nas, zaista mislim da nema razloga za tugovanje, naprotiv”.

Budućnost je već počela sa stvaranjem tima za Evroligu. Ugovore su produžili Filip Barović, Nikola Ivanović i Nemanja Gordić, a nedavno je paraf na ugovor stavio i MVP VTB Lige Koti Klark.

IZVOR: S. JANIČIĆ/SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.