Pavićević: Bilo bi sjajno da titulu osvojimo u Baru

autor: J. KOCEV

Mornar je propustio prvu meč loptu za osvajanje titule. Ostale su mu još dve. Malo je bilo onih koji su sredinom poslednje deonice trećeg meča u Podgorici pomislili da bi Barani mogli da urade nešto više jer su imali deficit od 21 poena.

Mihailo Pavićević

Izvor: ABA, Mornar/MEDIA Pro

Mihailo Pavićević

Ali, uspeli su da se vrate u meč, a Nidam je promašio za pobedu.

“Očekuje nas četvrta utakmica finalne serije, nova prilika da pružimo maksimum, nova prilika da stignemo do titule. Duel koji sledi može da odluči ko će biti šampion, a ne mora. Budućnost je spremna da odloži promociju šampiona, mi smo spremni da promociju obavimo pred ponoć u našoj dvorani, pred našim navijačima”, poručio je Mihailo Pavićević trener Mornara i nastavio:

“Dvorana će biti ispunjena do poslednjeg mesta i to će sigurno biti jedan od naših aduta u meču koji sledi. Od svojih igrača uvek tražim samo jedno, da daju sve od sebe. Ako to bude dovoljno za pobedu biće sjajno, ali nikad se ne zna šta može da odluči neku utakmicu. Mogu da kažem da smo kompletni, jer će u timu biti i Nemanja Vranješ. Objektivno on zbog povrede ne bi smeo da igra, ali njegova želja je toliko jaka, insistira da bude u sastavu tima, bori se da pomogne sa blokadama. To pokazuje kolika je volja, motiv i želja među igračima da osvoje prvi trofej u istoriji Mornara iz Bara”.

Barani nisu iskoristili prvu meč loptu, a mogli su. Nidam nije pogodio za tri poena. U slučaju da ne pobede u četvrtom meču na svom parketu, imaće još jednu, ali će u tom slučaju prednost domaćeg parketa imati Budućnost. Peti meč finalne serije, ako ga bude, na programu je u nedelju. 

IZVOR: S. JANIČIĆ/SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.