Fedor Žugić sjajan na Evroliginom turniru u Beogradu

autor: J. KOCEV

Mladi košarkaš Budućnosti VOLI, 14-godišnji Fedor Žugić upisao je sjajan nastup na Evroliginom turniru u Beogradu. Žugić je bio pozvan da učestvuje na smotri najboljih mladih igrača (do 17 godina) i u meču između Evrope i Azije naš košarkaš je bio izvanredan sa čak 18 poena.

Evropa je inače u ovom duelu slavila rezultatom 92:88. Fedor Žugić je imao priliku i da prisustvuje F8 turniru ANGT Evrolige u Pioniru, i ne samo to.

http://www.aba-liga.com

Košarkaš Budućnosti je uživo posmatrao najbolje timove u Evropi i sigurno da je mogao uživati u utakmicama između Real Madrida i CSKA Moskve, kao i Fenerbahčea i Žalgirisa.

Možda jednoga dana bude zaigrao u dresu nekog od najboljih timova na Starom kontinentu. Naredne sedmice sa kadetskim timom svog kluba imaće priliku da odbrani trofej u crnogorskom šampionatu.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.