Gudurić: Prvi F4 i to u Beogradu, osećaj je poseban

autor: J. KOCEV

Srpski bek Marko Gudurić je na sjajan način započeo inostranu karijeru, pošto u prvoj sezoni preko granice ima mogućnost da dođe do evropske titule sa Fenerbahčeom.

Marko Gudurić

Izvor: Turkish Airlines EuroLeague

Marko Gudurić

Prva sezona u inostranstvu i odmah Fajnal for, još i u Beogradu. Dosta emocija, osećaj je poseban, ali moramo biti fokusirani i spremni za meč. Nadam se najboljem“, izjavio je Gudurić.

Na putu ka odbrani titule u Evroligi, istanbulski tim će morati da savlada Žalgiris u polufinalu Fajnal fora.

Žalgiris je ozbiljna ekipa, pravi tim. Zasluženo je ovde. Imamo 1-1 sa njima u ovoj sezoni, oni su nas dobili u Istanbulu, mi njih u Litvanijii. Ko bude u boljem trenutku on će pobediti“.

Gudurić će za protivnika u litvanskom timu imati reprezentativnog saigrača Vasilija Micića.

Videli smo se sinoć, ali trudili smo se da ne pričamo o košarci“, zaključio je 23-godišnji košarkaš.

Meč Fenerbahčea i Žalgirisa igra se u petak od 18 časova u Štark areni, uz direktan prenos na SK1. Do tada, pročitajte šta je Micić poručio Guduriću, uoči polufinalnog meča.

IZVOR: SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.