Košarkašice CG počinju pripreme, 25. maja protiv Katalonije

autor: J. KOCEV

Crnogorske košarkaške reprezentativke od ponedjeljka su ponovo na okupu u sklopu majskih priprema.

Roberto Injiges i njegov stručni štab radiće u narednih deset dana sa 15 djevojaka koje su dio prvog tima ili kucaju na vrata reprezentacije.

Ovu akciju ćemo iskoristiti da provjerimo igračice koje nijesu do sada imale priliku da nastupaju za seniorski tim. Uz par standardnih tu je nekoliko juniorki kao i igračice koje studiraju i igraju u Americi. Meč sa Katalonijom će biti odlična provjera i potrudićemo se da se što bolje pripremimo.”, poručio je pred početak priprema Zoran Kašćelan, član stručnog štaba.

Pozvane su: Snežana Aleksić, Božica Mujović, Jovana Pašić, Dragana Živković, Milena Jakšić, Milica Jovanović, Kristina Raković, Nataša Radović, Teodora Sarić, Andjela Bigović, Violeta Lazarević I Bojana Kovačević, te trio koji igra u Sjedinjenim državama: Sofija Živaljević, Klaudija Baćović i Slađana Raković.

Djevojke će pored priprema, u kompleksu Verde, odigrati i prijateljski meč sa selekcijom Katalonije 25. maja u Đironi.

IZVOR: KSCG

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.