KK Partizan i KK Lovćen zajedno sa SK u novoj sezoni

autor: J. KOCEV

Redakcija našeg portala već uveliko radi na pripremi za narednu klupsku sezonu 2018/2019. Nakon skoro tri pune sezone izvještavanja u Ligama mladih CG, zatim ERSTE ligi, od ove sezone i ABA ligama i Evro takmičenjima naša ekipa danonoćno radi na marketingu, kao i ostvarivanju kontakata sa vodećim timovima u regionu.

Timovi koji su odmah prepoznali naš portal kao promotera košarke u svim uzrastima izrazili su volju da na najbolji mogući način sarađuju sa nama. Naime, KK Partizan NIS i KK Lovćen 1947 prvi su klubovi koji ulaze u Zvanično poslovanje sa Super košarkom, novim medijem, koji polako ali sigurno pokušava biti osvježenje u regionalnoj košarci.

Stoga ovim putem želimo obavijestiti javnost, a ujedno i iskazati veliku zahvalnost na povjerenju PR-u Partizana, gospodinu Ivkoviću, kao i menadžmentu KK Lovćen i njihovim trenerima Petru Jovanoviću i Vesku Krivokapiću na ukazanom povjerenju.

 

Nadamo se uspješnoj saradnji i novoj sezoni zajedno sa našim partnerima!

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.