Budućnost lako protiv Centra za polufinale sa Mornarom

autor: J. KOCEV

Košarkaši Budućnosti treći su polufinalisti U19 lige CG. Izabranici Petra Mijovića slavili su ubjedljivo protiv Centra sa 93:39. U polufinalu će sjutra Raspopović i saigrači odmjeriti snage sa Mornarom, koji je prethodno savladao Primorje. Krenuli su od starta domaći agresivno, presingom po cijelom terenu, što je odmah nakon prvog perioda dalo rezultat (30:11).

http://www.aba-liga.com

Nastavak je takođe bio prilično ubjedljiv za košarkaše Budućnosti, koji su samo povećavali svoju prednost, primivši samo 39 poena. U gostujućem timu danas su bili za igru raspoloženi samo Bošković (13) i Konatar (12). Kod domaćih više igrača imalo je dvocifren broj poena, a prednjačili su Slavković (17) i Pajović (14).

U prvom polufinalu gledaćemo duel između Mornara i Budućnosti. Drugi polufonalni par činiće Lovćen i pobjednik duela koji je sada na programu između Sutjeske i Studentskog centra.

STATISTIKA:

http://www.kscg.me/kscg/site_cg/public/index.php/statistika/utakmmica?id_u=94A63B4B-14BB-492B-B043-1F236E1226E7

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

One thought on “Budućnost lako protiv Centra za polufinale sa Mornarom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.