Lovćen slavio u Tivtu

autor: J. KOCEV

Košarkaši Lovćena upisali su 2. pobjedu u ERSTE super ligi. Cetinjani su na gostujućem terenu savladali teodo 76:82. Bio je to susret 5. kola, koji su gosti riješili u svoju korist boljom igrom tokom svih 40 minuta.

Gosti su na startu prvog perioda poveli sa 5:16 i najavili da dva boda na kraju mogu otići na konto Cetinjana.

http://www.aba-liga.com

Veoma raspoloženi za igru bili su igrači oba tima. Više njih istaklo se dvocifrenim učinkom, a utakmica je oblilovala lijepim potezima na obje strane. Nakon lošeg starta rezultatski su se na kraju 1. peripoda vratili Tivćani i prednost gostiju smanjili na samo četiri poena (23:27).

Lovćen je povećao prednost na poluvremenu za još četiri poena, no nakon 3. perioda imao i deset poena razlike na svojoj strani. U poslednjem periodu izabranici Rajka Krivokapića smanjili su zaostatak, ali bez šansi da ugroze pobjedu rivala.

STATISTIKA:

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.