Budućnost sigurna i ubjedljiva protiv Teoda

autor: J. KOCEV

Košarkaši Budućnosti VOLI savladali su tim Teoda i nanijeli mu 3. poraz u meču 4. kola ERSTE SL Crne Gore (82:55). Izabranici Aleksandra Džikića nijesu danas imali problema sa rivalom i odgirali su meč u kojem su izgledali mnogo svježije.

Gosti su parirali “Plavima” samo u prvih pet minuta, ali od tada na terenu praktično postoji samo jedan tim. Budućnost prvi dio igre riješila je u voju korist sa 18:8.

FOTO: ABA LIGA

U drugom periodu Podgoričani su bili bolji sa 25:13 i tu je meč praktično bio riješen. Trener domaćih ravnomjerno je rasporedio minute, tako da umora sigurno da nije ni bilo.

Ilić i Zoran Nikolić sa po deset poena predvodili su “plave” do 4. pobjede u isto toliko mečeva, dok se kod gostiju istakao bivši član mlađih kategorija Budućnosti i ujedno najefikasniji igrač susreta Popović sa 16 poena.

STATISTIKA:

http://www.kscg.me/kscg/site_cg/public/index.php/statistika/utakmmica?id_u=CF0E6A38-860F-438C-A264-F07DB4E6FBAA

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.