“Enis nije shvatio šta je Zvezda, o Milku do sutra”

AUTOR: J. KOCEV

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević je pred početak srpske Superlige pričao o Dilanu Enisu i Milku Bjelici, ali i o ciljevima vicešampiona ABA lige.

Dušan Alimpijević

Izvor: SK

Posle poraza u finalu ABA lige od Budućnsoti Zvezda je odmah počela da pravi rezove u igračkom kadru. Otišao je Dilan Enis, već se uveliko priča o odlasku Milka Bjelice, a klubu su priključeni Filip Čović i Aleksa Radanov. 

Enis se nije uklopio u tim i nije shvatio šta u timu treba da radi. Ne samo on nego svako ko dođe u Zvezdu treba da shvati šta znači žrtva koja treba da se podnese za Crvenu zvezdu. Klub ima najveće ambicije i mnogo je važnije od individualnog učinka šta će ceo klub uraditi. Dilan je veliki profesionalac, dobar igrač, dobar sportista vidim da je već našao novi klub i želim mu sve najbolje. Što se tiče novih igrača, hteli smo da unesemo kvalitet i osvežimo krv” kazao je trener Dušan Alimpijević koji priznaje da Milko Bjelica nije bio na očekivanom nivou.

Veliko poštovanje imam za sve učesnike Superlige i za sve trenere koji dolaze iz KLS. Zvezda ove godine ulazi u Superligu sa idejom da osvoji prvenstvo. S pravom imamo i nekoliko rivala koji to isto mogu da misle. Partizan je istakao kandidaturu da napadne titulu i mislim da će biti zanimljiva Superliga.” kaže trener vicešampiona ABA lige. 

Zvezda je u grupi A Superlige u kojoj će igrati za Zlatiborom, Borcem, Tamišom, Mladosti i Megom. Crveno beli prvi meč igraju kod kuće u sredu od 19 časova protiv zemunske Mladosti. 

IZVOR: SPORT KLUB

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.