As slavio protiv Studentskog centra

autor: J. KOCEV

Košarkaši Asa savladali su u Podgorici ekipu Studentskog centra sa 60:69 u poslednjem meču 10. kola kadetske Super lige. Prvi period protekao je u znaku domaće ekipe, koja je nakon 10 minuta imala prednost od četiri poena (18:14), ali su gosti do poluvremena stigli do preokreta i imali minimalno vođstvo nakon 20 minuta.

Novi preokret uslijedio je u 3. kvartalu, nakon kojeg Titić i saigrači vraćaju “stvari” u svoje ruke. Ipak je fantastičan poslednji period Novljana bio presudan. Nekoliko igrača Asa bilo je izuzetno napadački raspoloženo, pa je trijumf zasluženo pripao Pavićeviću, Tičiću i ostalima. Poslednja četvrtina pripala je gostima sa čak 24:8.

STRIJELCI:

KK Studentski Centar – Janković 4, Novaković 2, Redžepagić 2, Titić 12, Vlahović 10, Ivanović 8, Vujačić 2, Vujičić 19, Božović, Mašanović, Vujačić V.
Kk As Janjić 11, Njegovac 16, Tičić 11, Komlen 3, Bošković, Pavlović 2, Pavićević 19, Raadanović 7, Kuduz, Pantović.
Parovi poslednjeg kola prvog kruga:
Kotor – All Star
Lim – Studentski Centar
Jedinstvo -Junior
Centar – Moontenegro
Sutjeska – Mornar
AS – Budućnost

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.