Glomazić: Spremi dočekujemo Beograđane

autor: B. POPOVIĆ

Teodo je upao u rezultatsku krizu u ABA 2 ligi. Već tri kola ne zna za pobjedu (Vršac, Zrinjskim, Rogaška), a sada u goste stiže Dinamik (srijeda 18 sati). Beograđani su prije starta svrstavani u krug favorite za osvajanje prvog mjesta, ali na terenu to nisu opravdali.

Prije nedelju dana izgubili su kući od Bosne, pa sada u “župi” moraju da se vade. To je otežavajuća okolnost za Tivćane, ali i prilika da protiv kvalitetnog rivala prikažu dobru igru, prekinu seriju poraza i obraduju navijače. “Spremni dočekujemo utakmicu sa Beograđanima, a najvažnije je da su svi igrači, osim Miloša Đurišića, zdravi i učinićemo sve što je u našoj moći da dođemo do prve pobjede u novoj godini.

FOTO: DRUGA ABA LIGA

Ekipa Dinamika dolazi u dosta promjenjenom sastavu u odnosu na utakmicu iz prvog dijela, pojačali su se sa nekoliko novih igrača.

Tu je ponovo i novi, stari trener Miroslav Muta Nikolić, koji je ovaj tim i uveo u ABA 2 ligu, ali se nadam da će moji momci odigrati na visokom nivou i da ćemo obradovati naše navijače”, optimista je Zoran Glomazić, trener Teoda.

I iskusni Nikola Vučurović se nada povoljnom ishodu za svoj sastav.

“Igramo u našoj dvorani, gdje uvijek idemo na pobjedu, bez obzira što se Dinamik žestoko pojačao u prelaznom roku. Naša obaveza pred domaćom publikom je da damo sve od sebe i pokažemo da dosadašnji uspjesi nisu slučajnost, već plod velikog, predanog rada.

Pozivam sve naše navijače da nas podrže i da uz njihovu podršku dođemo do još jedne važne pobjede”, zaključio je Vučurović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *