Glomazić: Spremi dočekujemo Beograđane

autor: B. POPOVIĆ

Teodo je upao u rezultatsku krizu u ABA 2 ligi. Već tri kola ne zna za pobjedu (Vršac, Zrinjskim, Rogaška), a sada u goste stiže Dinamik (srijeda 18 sati). Beograđani su prije starta svrstavani u krug favorite za osvajanje prvog mjesta, ali na terenu to nisu opravdali.

Prije nedelju dana izgubili su kući od Bosne, pa sada u “župi” moraju da se vade. To je otežavajuća okolnost za Tivćane, ali i prilika da protiv kvalitetnog rivala prikažu dobru igru, prekinu seriju poraza i obraduju navijače. “Spremni dočekujemo utakmicu sa Beograđanima, a najvažnije je da su svi igrači, osim Miloša Đurišića, zdravi i učinićemo sve što je u našoj moći da dođemo do prve pobjede u novoj godini.

FOTO: DRUGA ABA LIGA

Ekipa Dinamika dolazi u dosta promjenjenom sastavu u odnosu na utakmicu iz prvog dijela, pojačali su se sa nekoliko novih igrača.

Tu je ponovo i novi, stari trener Miroslav Muta Nikolić, koji je ovaj tim i uveo u ABA 2 ligu, ali se nadam da će moji momci odigrati na visokom nivou i da ćemo obradovati naše navijače”, optimista je Zoran Glomazić, trener Teoda.

I iskusni Nikola Vučurović se nada povoljnom ishodu za svoj sastav.

“Igramo u našoj dvorani, gdje uvijek idemo na pobjedu, bez obzira što se Dinamik žestoko pojačao u prelaznom roku. Naša obaveza pred domaćom publikom je da damo sve od sebe i pokažemo da dosadašnji uspjesi nisu slučajnost, već plod velikog, predanog rada.

Pozivam sve naše navijače da nas podrže i da uz njihovu podršku dođemo do još jedne važne pobjede”, zaključio je Vučurović.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.