I Lovćen i Teodo poraženi

autor: J. KOCEV

Košarkaši Teoda poraženi su kod kuće, u dvorani “Župa u Tivtu od ekipe Borca iz Čačka sa 76:93 u meču 8. kola Druge ABA lige.

FOTO: DRUGA ABA LIGA

Domaći tim nije poražen ubjedljivo kao što rezultat govori, posebno ako se ima u vidu da su igrači Teoda u 3. četvrtine bili potpuno ravnopravan protivnik.

Poslednji periodu u kome je tim iz Srbije dominirao odlučio je pobjednika. Borac je bio bolji u tom dijelu igre sa 11:21 i tako napravio važan brejk.

STATISTIKA IZ TIVTA:

http://druga.aba-liga.com/match.php?id=46&sez=17&lea=2&tab=Boxscore

Lovćen je na drugoj strani pružio odličan otpor Dinamiku, ali je na kraju pretrpio poraz 72:66. Gosti su odlično otvorili meč, nakon prvog perioda vodili sa 9:15, da bi Dinamik stigao sa 22:16 u drugom dijelu igre do izjednačenja i nadoknadio šest poena zaostatka nakon 20 minuta.

FOTO: ABA LIGA 2

Cetinjani su sve do samog kraja imali priključak, da bi na kraju posustali i ostali u donjem “domu”, kada je tabela ove lige u pitanju.

STATISTIKA MEČA:

http://druga.aba-liga.com/match.php?id=45&sez=17&lea=2&tab=Boxscore

 

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.