Zarubica: Pogodili smo važne šuteve u produžetku

Autor: V. F.

Danilovgrad je u dramatičnoj utakmici savladao Anagastum nakon produžetka i stigao do druge pobjede u sezoni.

Sastav Darka Zarubice je i u regularnom toku bio bliži pobjedi, jer je u posljednju četvrtinu ušao sa dvocifrenom prednošću.

Opustili su se Danilovgrađani nakon toga, a gosti zaigrali bolje I stigli do produžetka, ali nisu imali snage za trijumf.

“Utakmica sa Anagastum bila je jako teška, iako smo tokom čitavog meča kontrolisali rezultat. U posljednjoj dionici Anagastum je zonskom odbranom uspio da poremeti naš napad i tako izborio produžetk. Na početku produžetka Anagastum je krenuo ofanzivnije i prešao u vođstvo, ali moja ekipa posle minuta odmora zaigrala bolje. Pogodili smo, ispostavilo se, ključne šuteve van linije za tri poena i na kraju slavila. Čestitam ekipi Anagastuma na odličnoj borbi.”, rekao je Zarubica za Superkošarku.

U narednom kolu Danilovgrad gostuje Budućnosti, lideru i jednoj neporaženoj ekipi.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.