Jovanović: Očekujem još bolje igre

autor: J. KOCEV

Košarkaši Lovćena upisali su novu pobjedu u Jedinstvenoj juniorskoj ligi. Trener ove selekcije je nekadašnji košarkaš Cetinjana Petar Jovanović, koji je za naš portal istakao zadovoljstvo ostvarenim do sada i da od njegovih igrača očekuje i bolja izdanja kada budu kompletni i u trenucima kada Lovćen počne sa treninzima u svojoj sali, koja se renovira:

http://superkosarka.com/

“Pa što se tiče utakmice danas imali smo problema na početku susreta jer ekipa Primorja u nedostatku visokih igrača igra sa petoricom bekova i to nam je napravilo dosta problema u prvoj četvrtini.

Kasnije smo se adaptirali na taj način igre i polako smo utakmicu doveli na način kako nama odgovara gdje je naš kvalitet došao do izražaja i zasluženo dobili meč…

Ovo nam je četvrta vezana pobjeda, poslije poraza na startu ali dobar dio tih poraza je proizašao iz toga što nijesmo bili kompletni i što zbog renoviranja dvorane na Cetinju imamo problema sa treninzima i plus što sve utakmice igramo kao gosti…

Kompletiranjem ekipe tako se i podigao nivo naše igre, a završetkom radova na dvorani i vraćanjem u normalni trenažni proces očekujem još bolja izdanja.”

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.