Jovanović: Očekujem još bolje igre

autor: J. KOCEV

Košarkaši Lovćena upisali su novu pobjedu u Jedinstvenoj juniorskoj ligi. Trener ove selekcije je nekadašnji košarkaš Cetinjana Petar Jovanović, koji je za naš portal istakao zadovoljstvo ostvarenim do sada i da od njegovih igrača očekuje i bolja izdanja kada budu kompletni i u trenucima kada Lovćen počne sa treninzima u svojoj sali, koja se renovira:

http://superkosarka.com/

“Pa što se tiče utakmice danas imali smo problema na početku susreta jer ekipa Primorja u nedostatku visokih igrača igra sa petoricom bekova i to nam je napravilo dosta problema u prvoj četvrtini.

Kasnije smo se adaptirali na taj način igre i polako smo utakmicu doveli na način kako nama odgovara gdje je naš kvalitet došao do izražaja i zasluženo dobili meč…

Ovo nam je četvrta vezana pobjeda, poslije poraza na startu ali dobar dio tih poraza je proizašao iz toga što nijesmo bili kompletni i što zbog renoviranja dvorane na Cetinju imamo problema sa treninzima i plus što sve utakmice igramo kao gosti…

Kompletiranjem ekipe tako se i podigao nivo naše igre, a završetkom radova na dvorani i vraćanjem u normalni trenažni proces očekujem još bolja izdanja.”

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.