Vuković: Zeta nas je potpuno pretrčala

autor: J. KOCEV

Nakon trijumfa Zete u Prvoj B ligi CG u Nikšiću nije bilo pretjeranog nezadovljstva, s obzirom da je domaćin uz Podgoricu najmlađi tim u Prvenstvu. Zeta je prilično lako savladala mladi MNE tim, koji nastupa sa trojicom igrača koji su izašli iz juniorskog pogona.

Nikola Vuković, koji nastupa paralelno u timu Sutjeske i MNE tima u najboljim takmičenjima za seniora istakao je da MNE tim ne smije dopustiti ovoliko ofanzivnih skokova i otvorenih šuteva protivniku:

“Nijesmo uspjeli da zaustavimo njihov ofanzivni skok, imali su mnogo otvorenih šuteva i lakih poena, nije bilo komunikacije u odbrani, ali najveći razlog našeg poraza je što su nas potpuno pretrcali, a sa obzirom na to da smo mlada ekipa, to je nedopustivo.”

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.